JOUW VERGADERLOCATIE IN AMSTERDAM

Kies de ruimte die jij wil gebruiken. Wij zorgen voor lunch en dranken.

Reserveer jouw vergadering

Op zoek naar een vergaderruimte? Onze locatie in Amsterdam Zuidoost is de ideale locatie voor jouw bijeenkomst. Jij bepaalt zelf welke ruimte je wil huren én welke set-up hierbij past. Wij regelen de rest.

VERGADEREN OP AFSTAND

Sinds 2020 ziet de wereld er natuurlijk iets anders uit. Bij ons is het dan ook mogelijk om te vergaderen op afstand én bijvoorbeeld ons grote scherm te gebruiken om digitaal te meeten met iedereen die er niet bij kan zijn of een presentatie te geven.

Onze zalen zijn dusdanig ingericht dat er altijd voldoende afstand gehouden kan worden. Zelfs voor grote groepen is het mogelijk om te vergaderen met 1,5 meter afstand in dezelfde ruimte door de samenvoeging van twee zalen.

LOCATIE INDELING

Bekijk alle prijzen

ONZE RUIMTES

Een inspirerende ruimte kan zorgen voor een productieve dag. Onze ruimtes zijn multifunctioneel, zo kunnen de zalen niet alleen gebruikt worden om te vergaderen, maar ook voor (bedrijfs)trainingen, presentaties, digitale conferentie of workshops hebben wij geschikte ruimtes.

Dankzij onze parkeergarage en nabijgelegen metrostation zijn onze (vergader)ruimtes zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. En parkeren aan de straat of op het achterliggende parkeerterrein is gratis.