MAATSCHAPPELIJKE EVENTS EN LOCATIE.

CEC Amsterdam is een maatschappelijk betrokken organisatie.

Organiseer jouw maatschappelijke event

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw maatschappelijke event? Dan zijn wij een perfecte match. Het CEC gebouw is vanuit de kern een maatschappelijke locatie waar verschillende disciplines, zoals kunst & cultuur, sport, onderwijs en werkgelegenheid samenkomen.

Heb je ambities voor jouw organisatie die verbonden is met de samenleving? Werk je aan/voor een goed doel? Of wil je juist een langduring maatschappelijk traject organiseren? Wij helpen je graag. Het Atrium biedt de mogelijkheid om grootschalige maatschappelijke events te organiseren. Zo hebben wij recent met het leerorkest en muziekschool Zuidoost een prachtige uitvoering gefaciliteerd voor de inzamelactie ‘Klassiek Geeft’ met NPO Radio 1.

Tevens vindt elk jaar het event ‘Bruggen Bouwen’ plaats, waarbij leerlingen van middelbare scholen in Zuidoost diverse workshops en trainingen volgen. Daarnaast faciliteert het CEC gebouw jaarlijks diverse zakelijke events: groot- en kleinschalig.

Het is ons doel om bij te dragen aan de maatschappij door het faciliteren van allerlei soorten events als hoogwaardige locatie.

Vraag een offerte aan voor jouw maatschappelijke event
Vraag een offerte aan voor jouw zakelijke event

Heb je een ander verzoek? Neem dan contact met ons op

ZIJ GINGEN JE VOOR

VAN LEREN NAAR WERK

Het vinden van een geschikte stageplek is lastig. En wat als je een beperking hebt? Binnen het CEC werken scholengemeenschappen, educatieve partijen, lokale ondernemers en andere initiatiefnemers samen om de arbeidsmarkt en het onderwijs beter op elkaar te laten aansluiten. Onze missie is het inzetten van jong talent naar een duurzaam levenspad. In het CEC vinden jonge mensen nieuwe experimenteer, stage- en ondernemersmogelijkheden.