HET CEC CAFÉ IS DÉ CO-WORKING EN LUNCHLOCATIE VAN AMSTERDAM-ZUIDOOST

Geniet van een kopje koffie en vers broodje terwijl je samen met anderen werkt!

Ons gezellige, huiselijke café is toegankelijk voor iedereen. Het is het hart van ons CEC gebouw. Je kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijk vers broodje, gezonde smoothie of een gezellige vrijdagmiddagborrel, maar vanuit hier kan er ook catering worden verzorgd voor jouw (maatschappelijke of zakelijke) evenement.

Of je nu een gast uit de buurt bent op zoek naar een leuk eetcafé of dat je op zoek bent naar een fijne plek om te werken: wees welkom!

CO-WORKING IN CAFÉ

Onze locatie dient ook als co-working plek. Dit betekent dat je welkom bent om bij ons, onder het genot van een kopje koffie en/of lunch, te werken. Je kunt natuurlijk alleen komen of samen met een collega.

Wil je met meerdere personen overleggen? Dan raden we je aan om een vergaderzaal te reserveren.

Boek een vergaderzaal

BEKIJK HIER ONS MENU

In het café van CEC Meets werken we met verse, en zoveel mogelijk, biologische en lokale producten. Zo serveren wij koffie uit Suriname door KingCoffee, hebben wij verse sapjes van Juiciety met hun oorsprong uit de Bijlmer en is het bier van Bierbrouwerij Kleiburg uit Amsterdam Zuidoost.

Kom bij ons langs voor een heerlijk ontbijt, lunch of borrel. ZZP-ers zijn ook welkom om hun laptop open te slaan in onze inspirerende omgeving.

Nieuwsgierig naar het menu? Je kunt het hier bekijken.

Bekijk het menu